top of page
Skriver

Freebirdwriter

Författarportfolio

Som författare arbetar jag dagligen med att bygga upp nya världar, ja hela universum ibland. Att skulptera miljöer och designa öden är bara en av alla saker jag sysslar med. Jag skapar kärlek, jag skapar kaos, jag skapar skräck och liv. En författare hittar inte på karaktärer, de kommer till henne. De presenterar sig och berättar sin historia, sen är det upp till författaren att representera dem. Ibland känns det som jag har ett inre väntrum där karaktär sitter och väntar på sin tur. I mitt inre väntrum finns både människor och sagofigurer från olika århundranden och från olika världar. Här kan du som läsare lära känna mig och mina karaktärer. Välkommen in!

Nathalie Falk

Hem: Välkommen

Projekt

Bitar från min karriär

Läsglasögon på boken

Romanprojekt

Just nu skriver jag på min debutroman som handlar om vad som kan hända om man är övertygad om att ens livssimulation snart är slut. 5 % kvar publiceras inom det närmaste.

Läs artikeln
Torra rosor och dagbok

Noveller

Vid sidan om min roman skriver jag även noveller. Mina noveller kan handla om allt från hemlösa katter och flickor utan tungor till erotiska utflykter i 1700 talets Skottland. Min senaste novell "Gåvan" kommer strax ut i en antologi med samma namn. Håll utkik efter detta.

Fairy Lights

​Barnboksprojekt

Att skriva en barnbok har alltid varit en dröm för mig och sakta sakta håller min lilla Roxy Bus Mus på att få liv. Här träffar vi även Trissetrast och prinsessan Tovetroll.

Läs artikeln
Journalistdisk

Frilansprojekt

Något kanske inte alla vet är att jag började min skrivarkarriär som frilansjournalist. Jag har skrivit om människoöden och om hantverk. Jag skriver gärna artiklar om historiska händelser och har blivit publiserad i både magasin och i forum. ​

Läs mer
Hem: Verk
bigOriginal.jpg

"Var hittade ni motiven?"
"I huvudet."
"Det där huvudet jag ser på er nu?"
"Ja, sir"
"Finns det mer av samma slag inuti det?"
"Kanske det, och jag hoppas att det finns sådant som är bättre också."

Ur Jane Eyre 

Charlotte Bronte 

Hem: Citat
Hem: Bloggflöde
Hem: Instagram

Kontakt

Helsingborg, Sverige

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
Pencil with Eraser
Hem: Kontakt
bottom of page